Mutta nyt. Olen alkanyt käyttää twitteriä ja seuraamaan siellä joitakin mielenkiintoisia ihmisiä. Ajattelin, että uusi pääministeri Alexander Stubb olisi sellainen. Hän on niin ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen. Mutta pettymys tuli:
1. enimmäkseen on twiitauksia pyöräilyharrastuksesta
2. twiittaukset englanniksi
Toivoisin SUOMEN pääministerin ajattelevan oman maan kansalaisia ensisijaisesti ja kirjoittaisi suomeksi. Kyllä ulkomaiset lukijat joutavat kääntämään suomen englanniksi jos ovat kiinnostuneita Stubbin twiittauksista.
Seuraan myös monia muita politikkoja, he kunnioittavat suomalaisia ja kirjoittavat suomeksi, joskus kääntävät tekstin myös itse englanniksi jos asia koskettaa muita kuin suomalaisia. Se on jo fiksua!

No, tämä ärsytyshän johtuu tietenkin vain minusta itsestäni. On jäänyt nuo kielten opiskelut aikoinaan vähälle. Englantia ei ollut mahdollista lukeakaan koulussa, oli vain pakollinen ruotsi ja saksa. Englantia sitten myöhemmin vähän, joten hieman on köykänen kielitaito. Enkäpä varmaan ole ainoa ikäluokassani, mutta silti me vielä vuosia ollaan äänestämässä.

Hm..lankesinpas taas itsekin samaan ansaan, kirjoittelen tästä kuin muutkin nimettömät seläntakana kommentoijat. Voisihan asiasta kirjoittaa suoraan Stubbillekin.