Tälle kesälle ennätti melkein tulla juhannus ennekuin päästiin avaamaan mökkikautta, toista kuukautta myöhässä. Ei nuo säätkään ole mitenkään houkutelleet kuin hetkittäin, mutta suuri syy kuitenkin oli tuo tämän kevään tulva. Mökkitie oli poikki. Taajamassakaan suosimani rantaraitti ei ollut käytettävissä. Siispä tassuteltiin P.Picasson kanssa pitkin katuja.

IMG_5372.jpg


IMG_5297_edited.jpg

Olihan meilllä kylläkin monenlaista menoa, ettei ennättänyt mökille kaipaillakaan. Oli lapsenlapsen ylioppilasjuhlat, miehen veljenpojan ylioppilasjuhlat, toisen lapsenlapsen synttärit ja miehen äidin 90v-juhla. Kaikki nämä viikon sisällä ja parhaimmillaan 300 km välimatkalla.

IMG_5441.jpg

Välipäivinä piipahdettiin Mäntyharjulla ja sieltä pitäen Hirvensalmella Satulinnassa. Ajatuksenamme oli kahvitella siellä, mutta meitä ei laskettu eteistä sisemmäksi. Sanottiin, että on yksityistilaisuus. Ihmeteltiin siinä autolle palattessa, että olipa todella salaperäinen yksityistilaisuus, eikä edes yhden yhtä autoa parkkipaikalla. No, selvisihän se kun nähtiin päivän lehti, Vain elämää-kuvaukset olivat alkaneet.

IMG_5435.jpg